Nejste přihlášen(a) | Přihlásit se
28.-30.8.2020otevřené soustředění Srbsko – Junior
11.-13.9.2020otevřené soustředění Bramberk – Lučanka
18.-20.9.2020výběrové soustředěníKřížany – Semering
18.10.2020MČR žákovských družstevJihlava – Čeřínek

O víkendu 19. – 21.6.2020 proběhlo v Doksech mapové soustředění SCD JO.

Článek od Marušky Šestákové:
Ráno v sobotu 20.6. jsme se probudili do deštivého dne. Kvůli dešti jsme nemohli jít na rozcvičku což někteří z nás velice ocenili. Po snídani následoval sprint, ve kterém se ne úplně každému podařilo vyhnout olivově zelené, tedy soukromému pozemku, na který je vstup pro běžce zakázán. Počasí se odpoledne vyjasnilo, tudíž jsme si mohli zaběhnout štafety v dobře průběžném lese a podívat se k pár krásným vyhlídkám, na které jsme se po tréninku ještě vydali kochat výhledem. Sobotu jsme zakončili mini štafetami, které se běželi po rozlehlém areálu kempu.

výsledky a mapy

fotky

V pátek 29. května proběhlo dráhové testování na 3000 metrů. Dráhový test proběhl za polojasného větrného počasí na atletickém oválu v Liberci. Testování se účastnilo 28 svěřenců TSM, SCM ale i někteří členové OB klubů Ještědské oblasti kategorie DH14 a starší. Hladký průběh testování pomohli zajistit i trenéři SCD JO, TJN a TUR, kterým tímto děkujeme.

Jelikož se jednalo o celostátní dráhové testování všech TSM, pod tímto odkazem jsou k nalezení seznamy výsledků všech zúčastněných za jednotlivá TSM. http://reprezentace.orientacnibeh.cz/novinky/cist/1138

O fotodokumentaci akce se postaral Matějíček. Fotografie jsou k nalezení na facebookových stránkách SCM JO.