Nejste přihlášen(a) | Přihlásit se

24. a 25. září se v Košířově u Velké Bíteše konal Český pohár štafet. Ještědskou oblast reprezentovalo 33 žáků. V sobotním závodě zvítězily dvě naše štafety – v  H12 sestava: Vilém Bednařík VLI, Matěj Tkáč TJN a Kuba Peterka LLI a v D14 trio: Jana Pekařová TUV, Lucie Nedomlelová TJN a Majda Rýdlová TJN. V D12 se na 5. místě umístila štafeta: Míša Novotná TUV, Kristýna Matyášová CHA a Bětka Podrábská VLI. V H14 na 4. místě doběhli: Kryštof Hájek TUR, Vojta Dejnožka TJN a Petr Synek DOK.

V odpoledním sprintu ve Starém Lískovci (část Brna) zvítězili: Matěj Tkáč H12, Kristýna Matyášová D12 a Jana Pekařová  D14. Bětka Podrábská v D12 přidala 3. místo.

V nedělním závodě zvítězili opět Vilém, Kuba a Matěj. Kuba Peterka a Juditka Mellanová dokončili závod s bodanci od sršňů. Takoví jsou to bojovníci! V D12 na 4. místě doběhly: Kristýna Matyášová CHA, Majda Kubecová STB a Terka Rumlenová BOR. 5. místo obsadily: Judita Mellanová TUR, Míša Novotná TUV a Bětka Podrábská VLI. V D14 Jana Pekařová, Lucie Nedomlelová a Majda Rýdlová doběhly  4.

Kromě výše jmenovaných se dařilo na úsecích i jednotlivcům: Slávkovi Janouškovi BOR, Emmě Bednaříkové VLI, Lucii Linkové TUV, Vendy Růžičková CHA, Soně Pesničákové TJN, Lence Šritrové TUV a Aničce Tymešové. V sobotním či nedělním závodě podali výborný výkon.

Gratulujeme! (fotky ke shlédnutí)

Děkuji všem ochotným řidičům, kteří odvezli naše žáky do Brna: Liboru Matyášovi, Majdě Hájkové, Jirkovi Dejnožkovi, Martinu Mellanovi, Pavlu Kubecovi, Petře Synkové, Jirkovi a Magdě Rýdlovým, Jirkovi Řehořovi, Martinu Pokornému.

Příprava na vrchol sezóny MČR žákovských družstev pokračuje 30. 9. – 2. 10. na soustředění žáků JEO v Srbsku.

Mery