Nejste přihlášen(a) | Přihlásit se

V sekci dorostencičlenové byl zveřejněn aktualizovaný seznam výběru dorostenců SCM JO na rok 2014/2015. Na akce však mohou jezdit i ostatní zájemci, všechna soustředění jsou otevřená.

Mikiny SCM

Informace od Aničky Štičkové:
Dneska jsem byla v Gassu kvůli mikinám. Předala jsem jim Janči návrh (podle diskuze se líbil nejvíc) a slíbili mi, že to nějak doladí. Řekla jsem jim zatím, že na záda bychom chtěli logo youth teamu a na ruku malý scmkový Ještěd, ale pokud proti tomu máte výhrady, tak to můžu změnit. Mají dva typy klokanek – s kapucou (žluto šedá) a bez (šedá) – viz fotky (za kvalitu se omlouvám, mamka neumí s dotykáčem , ale poznat to jde i tak .) Na tom bychom se prozatím mohli dohodnout, možná by pro ně nebyl problém udělat dvě varianty… Přezdívku jsem zatím dohodla tak, že ji tam budou mít jen ti, co ji chtějí (já osobně ne :D), takže to se kdyžtak dohodněte, kde (paní Lehká navrhovala např. na kapuci nebo na rukávu). Ještě jedna poznámka – je to klokanka, ale přední kapsa je na zipy, takže není moc vidět. Cena by byla mezi 850 – 1000 Kč. Tak se, prosím, nějak vyjádřete. Dík Anča.

Fotky při kliknutí na článek.

MČR štafet a družstev bylo letos uspořádáno ve dnech 11. a 12. října 2014 u Starého Plzence a pro SCM Ještědské oblasti, respektive pro žactvo to byl velmi úspěšný víkend. V sobotu se uskutečnily štafety na mapě Radyně a v neděli se pak utkaly družstva na mapě Andrejšky.

V sobotních štafetách bylo nasazeno z Ještědské oblasti 7 štafet v HD12 (celkem startovalo 55 štafet), z nichž nejúspěšnější byla štafeta JEO 1 ve složení Elin Martanová, Vojta Dejnožka a Petr Synek, kterým se podařilo doběhnout na 4. místě. Do první desítky se těsně podařilo vtěsnat štafetě JEO 3 ve složení Lukáš Vitebský, Jakub Peterka a Matěj Tkáč. Další naše štafety obsadily 17., 20., 30., 31. a 32. příčku. V D14 startovaly za Ještědskou oblast 3 štafety (z celkem 20 startujících), z nichž se nejlépe umístila štafeta JEO 1 ve složení Áďa Rýdlová, Kačka Dolejší a Markéta Pavlíková a to na 7. místě. Další naše štafety obsadily hned 9. a 11. místo. Ze čtyř startujících našich štafet v kategorii H14 (z celkově 23) obsadili 2. příčku borci JEO 1 ve složení Dan Pavlovec, Petr Melichar a Vít Mareš. Další kluci zaujali 6., 12. a 15. příčku.

Na nedělní závod se podařilo v žactvu sestavit za Ještědskou oblast 5 družstev, celkově startovalo v této kategorii 37 družstev. Družstvo JEO 1 ve složení Dan Pavlovec (BOR), Kateřina Dolejší (STB), Vojta Dejnožka (TJN), Majda Rýdlová (TJN), Elin Martanová (VLI), Petr Synek (DOK), Markéta Pavlíková (CHA) a Vít Mareš (BOR) obsadilo úžasné třetí místo, za Východočeskou oblastí a Oblastí Vysočina. Další naše družstva obsadila 8. příčku JEO 2 ve složení Pepa Němeček (TJN), Áďa Rýdlová (TJN), Lukáš Vitebský (TJN), Maruška Podrábská (VLI), Lucka Linková (TUR), Kuba Peterka (LLI), Nina Jeřábková (BOR) a Petr Melichar (LLI), 15. příčku družstvo JEO 3 ve složení Tonda Synek (DOK), Míša Šklíbová (TJN), Matěj Tkáč (TJN), Lenka Šritrová (TUV), Lucka Nedomlelová (TJN), David Bradáč (LLI), Anna Hájková (TUR) a Jakub Bílý (LTP), 21. příčku družstvo JEO 4 ve složení Ondřej Budský (TJN), Rose Riby (LTP), Onřej Socha (BOR), Vendy Růžičková (CHA), Markéta Vodrážková (VLI), Vojta Řehoř (TJN), Martina Pavlová (LTP) a David Šmol (DOK) a 24. příčku družstvo JEO 5 ve složení Martin Adamec (TJN), Lída Baloghová (TJN), Tereza Boskovská (DOK), Lea Martanová (VLI), Eliška Vitebská (TJN), Karolína Hornychová (TJN), Anna Mašínová (TJN) a Jakub Bradáč (LLI). Všichni žáci byli pochváleni za zdárné dokončení závodu, nikdo se nenechal disknout, a také za zodpovědnou spolupráci v průběhu závodů.

Všichni žáci naší oblasti nám udělali obrovskou radost a to nejen svými dosaženými výsledky, ale i jejich nasazením, týmovým duchem a pečlivostí, s jakou k závodům, ale i k předchozí přípravě, přistupovali.

Autor článku: Jirka Dejnožka

Výsledky:
Sobota 11.10.2014 – celkové
Sobota 11.10.2014 – s mezičasy

Neděle 12.10.2014 – celkové
Neděle 12.10.2014 – s mezičasy

Fotografie ze závodů si můžete prohlédnout v galerii.